Kjo bjondinë është gruaja e Alaudin Hamitit

Alaudin Hamiti është pjesë e ekranit prej shumë vitesh, duke prezantuar emisione të ndryshme argëtuese.

Hamiti, dikur ishte pjesë e emisionit të të rinjëve në televizionin publik, e më vonë kaloj në “Klan Kosova”, ku edhe sjelli para shikuesve formatet e tij më të shikuara.

Hamiti, është baba i tre fëmijëve tashmë të rritur, dy djemve binjak dhe një vajze, prezantuesi, nuk është kursyer shumë rreth jetës private, pasi një pjesë të mirë të gjërave që bënë në përditshmëri, i hedh në Instagram.

Bashkëudhëtarja e tij në jetë dhe në shumë prej udhëtimeve që bënë, është e shoqja, Yllka, e cila megjjthatë thuhet se nuk e do edhe aq ekspozimin mediatik, shkruan “Kosovarja”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *