Hajde hajde i nxorri sheshit të gjitha/ Nora Istrefi del në mes të rrugës pa…

Nora Istrefi shumicën e kohës merr vëmendje me pozat e shumta që publikon. Pasi qc njihet për linjat perfekte, imazhet e saj gjithmonë tërheqin vëmendje dhe janë të dalluara.

Në këtë imazh të fundit, me një veshje të thjeshtë Nora ekspozon jashtë mase gjoksin e saj, duke mos veshur fare sytjena.

Me bluzën e hollë, ajo ka vendosur që të shfaqet e zjarrtë dhe ta dëshmojë që është një femër unike. Pajtoheni edhe ju me këtë mendim?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *