Konkurrentja që ‘çmendi’ djemtë e “Për’puthen” dikur konkurrente në X-Factor

Shpeshherë ka ndodhur qe konkurrentet e Perputhen ti kemi pare diku tjetër me pare.

Keshtu ka ndodhur edhe me Alvisen, vajza bionde e cila zgjoi fantazitë seksuale te djemve sapo u fut ne program.

Ne rrjet po qarkullon një video teksa vite me pare Alvisa ka konkurruar ne X Factor dhe me zërin melodioz ka lenë jurinë pa fjale.

Pra mesazhi u kuptua, nuk u be dot atëherë këngëtare tani do te behet pas Perputhen.

Historinë e dimë: nuk do te zgjedh dot nje nga djemtë, do te lere programin dhe do publikoj këngën e pare!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *