Mrekulli e të madhit zot/ Vajza e re bëhet nënë pasi kishte humbur 16 bebe më parë

Kayleigh Wood, mendoi se nuk do tc mund të bëhej kurrë nënë pasi që kishte hu mbur gjashtëmbëdhjetë f ëmijë gjatë sh tatëzënive të hershme, por ajo më në fund ka Iindur një djalë.

Mjekët më në fund kishin gjetur vrr agët e pashpjegueshme në abdomenin e saj si një sh kaktar të mundshëm,dhe pas një ab orti më shumë, ajo kishte mbetur sh tatzënë, shkruan Metro.

.“Dikur q aja tërë kohën shkaku i tërë atyre bebeve që i kisha hu mbur”,tha ajo.“Por, ta mbaj birin tim në krahët e mi ishte më në fund ndjenja më e mrekullueshme që më ndihmoi ta kompensoj tërë atë dë shprim”, përfundoi nëna e lumtur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *