Tea i tregon të gjitha/ Ja si u njoha me të dashurin: U bë sebep një ditëlindje…

Tea Trifoni e ka pranuar tashmë publikisht se është në një lidhje të re dhe ndonëse identitetin e partnerit nuk e ka treguar, një foto të tij nga pushimet e postoi së fundmi.

 

Tea ka vendosur edhe të flasë për lidhjen, duke e quajtur njohje pasi nuk kanë shumë kohë bashkë.

“E kam njohur së fundmi prandaj them që jam akoma në njohje. Jemi njohur në një festë ditëlindje rastësisht. Ai nuk e njihte të zotin e ditëlindjes, as unë nuk e njihja ta zotin e ditëlindjes dhe ishim kështu të përjashtuar nga grupi edhe u bashkuam bashkë”, tha Tea në programin “Goca dhe Gra”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *