Nami në Përputhen/ Ritvana bëhet gati për të qarë pasi Argjendi kërceu me një tjetër: Jo s’është normale kjo…

Kërcimi mes Mikelës dhe Argjendit ka sjellë p ërplasjet dhe debatet e para të vajzave të reja në Për’Puthen.

 

Pasi Argjendi doli në takim me Ritvanën, ai zhvilloi një kërcim me Mikelën duke sjellë tension në studio.

Ritvana: Të duket normale që të kërcesh me një person tjetër? Kur ti më ke kërkuar një takim të dytë dhe kemi dalë në një takim?

Argjendi: Po më duket shumë normale sepse unë aq ju njoh.

Ritvana: Aaaa ok, në rregull.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *