Pse duhet të vendosim gjysmë limoni në enëlarëse?

Limoni ka një aplikim të gjerë në shtëpi.

Chantel Mila rregullisht ndan truket interesante të pastrimit në profilin e saj në TikTok.

Tani ka të bëjë me mirëmbajtjen e enëlarëses të një prej pajisjeve më praktike në shtëpi, sipas mendimit të shumë njerëzve.

Video tregon pse duhet të vendosim gjysmë limoni në dollapin e sipërm të enëlarëses.

Ndërsa zbulon acidin citrik pastron gëlqeren dhe i bën enët të pastra dhe me shkëlqim.

Procesi është shumë i thjeshtë, e vetmja gjë për të cilën ajo paralajmëroi është pastrimi i limonit nga farat, sepse ato mund të ngecin në tuba dhe të shkaktojnë probleme teknike.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *