Konkurrentja e Përputhen cmendet fare dhe habit me ato që thotë/Më pëlqejnë meshkujt mbi 40 vjeç se kanë

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Antonela Berisha ishte e ftuar në rubrikën “Trotuar” në emisionin “E Diell”. Në studio u diskutua tema “A duhet të lejohen meshkujt e femrat mbi 40 vjeç në klube nate?”, për të cilën ajo ishte pro.

Më tej, Antoneta deklaroi se i pëlqejnë meshkujt mbi 40-vjeç, pasi kanë inteligjencë dhe eksperiencë sek suale.

“Unë personalisht i pëlqej meshkujt 40, mund të më ngacmoni lirisht, kanë çdo lloj eksperiencë, kanë inteligjencë, kanë eksperiencë sek suale. Ka shumë 40-vjeçar seksual që presin akoma”, tha ajo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *