Cila është data më e rëndësishme në jetën e Xherit

Xheri është shumë e dashur për publikun sidomos për adhuruesit e ushqimit, shkruan/Kosovarja/

Ajo është pranishme në shumë intervista dhe shpesh tregon gjëra interesante për jetën e saj si nga jeta personale ashtu edhe nga ajo private.

Në një intervistë ajo ka thënë se  ngjarja më e rëndësishme në jetën e saj është ardhja në jetë e Poem Blu.

Xheri ka thënë se nuk mund ta përshkruaj me fjalë dhe është ndjenja më e mirë në botë të jesh gjyshe./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *