Jasmina thyen heshtjen, ka një mesazh për Andin

Jasmina ka folur për raportin e saj me Andin.

Andi dhe Jasmina padyshim se ishte një nga çiftet më të diskutuara në “Për’puthen” por, drama e tyre vazhdoi edhe pas përfundimit të lidhjes, fansat e tyre vazhdimisht kërkonin të bashkoheshin, po që nuk ka ndodhur deri më sot.

Edhe media rozë është marrë me lidhjen e tyre.

Ditë në parë kur Andi ishte i ftuar në “Gjesi”, Jasmina kishte lënë hapësirë për një video ku do t’i drejtohej Andit, ndonëse nuk e kishte realizuar për ditën kur Andi ishte në studio, këtë Jasmina e ka bërë së fundmi.

Në videon dërguar “Gjesit”, ajo ka një mesazh për Andin pos tjerash, kishte edhe diçka tejet personale drejtuar atij.

A mund të jetë kjo një shenjë për bashkimin e tyre?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *