Do të gjejë burrë në Përputhen/ Tola ka një thirrje për të gjithë djemtë: Unë jam shumë e mirë, mos u…

Pas takimit me Albin, Tole tha se është ndjerë shumë mirë në takimin me të dhe i ka përcjellë shumë energji pozitive.

Madje ajo shfrytëzoi mundësinë për t’i bërë thirrje djemve që të mos tre mben prej saj.

“Është personi që më bën mua të ndryshoj. Mos u tr embni nga unë. Jam shumë e mirë. Jam shumë e ëmbël, thjesht duhet personi që të nxjerrë anën pozitive”, tha Tolja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *