Mikela dhe Tola kapen keq me njëra-tjetrën

Tole dhe Mikela janë përfshirë në një debat gjatë puntatës së sotme. Tole tha se Mikela e ka problemin me vajzat dhe zbuloi se në prapaskenë rri shumë pranë djemve duke shkëmbyer përqafime e puthje.

Mikela i tha se nuk është 15 vjeçe që Tole t’i tregojë çfarë veprimesh kryen. Tole: Mikela ka një gjë, e respektoj, është vajzë e mirë por më duket sikur problemin e ka me vajzat, jo me djemtë. Nga Bruno tek Argjendi, tani tek Albi.

Mikela: Unë me Albin kemi pasur vetëm një komunikim këtu dhe shikime. Tole: Po jashtë? Foto, puthje, përqafime kur pijmë cigare.

Mikela: Kur më përqafon, do ja kthej. Nëse je e frik ësuar…

Tole: Nuk jam e fr ikësuar fare thjesht po të vë në dukje se çfarë bën ti.

Mikela: Unë s’jam 15 vjeç. Nuk po të kuptoj ku do të dalësh? Po të marr Albin?

Tole: Jo moj vajzë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *