Eshtë një nga vajzat më të bukura në Shqipëri sot/ E gjeni dot se cila është kjo vogëlushe…

Vajza që shihni në foto, është mjaft e njohur dhe e dashur për publikun shqiptar. Ajo është një prej vajzave më të bukura në Shqipëri dhe ndonëse kanë kaluar mbi 10 vjet që kur u shpall Miss Albania, bukuria e saj akoma nuk ka ndryshuar pasi Agnesa Vuthaj e ka bukurinë e lindur.

E bërë nostalgjike për vitet e kaluara Agnesa ka publikuar një foto kur ishte 13 vjeçe.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *