Realizimi i kaçurrelave pa nxehtësi?

Trendet e flokëve mund të vijnë e të shkojnë, por kjo hile është këtu për të qëndruar. Siç do të thoshte Lin Manuel Miranda, “ky nuk është një moment, është një lëvizje”.

Lëvizja për flokë natyrale ka fituar vazhdimisht vrull vitet e fundi. Duke marrë shkasë nga karantinat që përjetuam, ne po shohim gjithnjë e më shumë njerëz që kthehen në strukturën e tyre natyrale, madje edhe te ngjyra natyrale.

Ne e dimë se sa e dëmshme është nxehtësia për tharjen e flokëve tona dhe tani videot e shumta të shpërndara në TikTok po na mundësojnë që të bëjmë një pushim nga tharja dhe stilimi i rregullt i flokëve me mjete të nxehta.

Që nga qershori i kaluar, kërkimet në Google mbi mënyra për t’i stiluar flokët pa nxehtësi janë rritur me 967 për qind.

Disa mënyra virale për t’i stiluar flokët pa nxehtësi ua sjellim më poshtë:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *