Nuk do ta besoni, ja sa shumë kanë ndryshuar “Maria dhe Antonio”

Emrat e tyre gjatë do të i mbajmë mend.

Telenovela meksikane “Për ty”, u prodhua në vitin 2002. Shikim të madh gjeti edhe nga shikuesit shqiptarë.

Gjatë kohës kur filmi transmetohej të gjithë uleshin para ekranit për ta shikuar telenovelën.

Aktorët kryesorë të saj, Maria dhe Antonio, me siguri ju kanë mbetur në mendje të gjithëve.

Pas 16 vitesh nga shfaqja e aktorëve në këtë telenovelë, me siguri se ju intereson të dini se ç’bëhet me jetën e tyre. Të dy kanë vazhduar të ndjekin karrierën e tyre në aktrim.

Ana është 42 vjeçare dhe Leonardo Garcia është 46 vjeçar.

Ana De la Reguera ka marrë pjesë së fundmi në serialin ‘Goliath’, që pritet të dalë shumë shpejt në transmetim, ndërsa Garcia aktualisht po luan një prej roleve në telenovelën ‘Miembros al aire’.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *