Angelina Jolie kapet mat me këngëtarin e famshëm

Dyshimet për një romancë mes Angelina Jolie dhe The Weeknd janë shtuar.

Aktorja e famshme është fotografuar në një restorant bashkë me yllin e muzikës në Santa Monica të shtunën në mbrëmje.

Nëna e gjashtë fëmijëve dhe 31-vjeçari kanadez kaluan dy orë e gjysmë brenda një pjese private të restorantit luksoz.

Ndërsa Jolie u sigurua të mbrërrinte në restorant veçmas nga këngëtari, ajo nuk e kishte problem të dilte me të.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *