Cili ka qenë momenti më tmerrues për Teuta Krasniqin

Teuat Krasniqi rrefen mjaftë shumë për jeten e saj private dhe tregon histori nga më të ndryshmet si për vajzat dhe për jetën e saj, shkruan Kosovarja.

Teutes gjëja më tmerruese që i mbeti në kokë është koha e luftës, kur me familje ishte shpërngulur në Bllacë dhe aty një personit i kishte humbur vajza dhe ai e thërriste gjatë gjithë kohës.

Në një intervistë ajo tha se e kujton ende një moment kur babi ia dha të hollat e fundit që i kishte dhe mënyrën se si e kishte udhëzuar në rastë se ndodh diçka në atë periudhë.

Teuta ende e ka të freskët atë emocion dhe ka treguar se si e sheh ajo tash nga pikëpamja e prindit./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *