Zbulohet konkurrenti nga Kosova që Atheu e dërgoi në “Përputhen”

Aventura disa mujore në “Përputhen” i ka bërë “ekspertë” të këtij formati ish-konkurentët të cilët madje edhe po propozojnë të tjerë nga rrethi i tyre shoqëror që t’i futen kësaj aventure.

Kështu ka vepruar Atdheu.

Një prej miqve të tij është pjesë e formatit sivjet, fjala është për Eduardin, djaloshin nga Kosova që jeton në Zvicër.

Edi dhe Atdheu janë miq shumë të mirë prej kohësh dhe madje siç mëson Prive.al, ka qenë Atdheu ai që e ka bindur të hyjë në këtë aventurë televizive.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *