Çfarë po ndodh kështu me fytyrën e Adelinës?

Adelina Thaçi në shumë raste është pjesë e lajmeve rozë.

Duke qenë aktive për ndjekësit në çdo kohë të jetës që bën, ajo nuk mungon edhe në lajmet rozë, shkruan “Kosovarja”.

Në një fotografi të fundit që ka publikuar ajo merr vëmendje me pamjen e fytyrës, ku duket krejtësisht ndryshe nga imazhet e tjera.

Ja shikojeni dhe binduni.

Sigurisht, vet dëshira e saj ishte që të pozojë kështu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *