Rrudhat nga veshja mund t’i largoni pa përdorur hekurin

Pavarësisht sesa mirë i palosni rrobat, ato sërish do të marrin rrudha.

Nëse jeni me nxitim dhe nuk keni hekur rrobash, ka një mënyrë të thjeshtë si t’i hiqni rrudhat brenda një minute.

E vetmja gjë që ju nevojitet është një shishe spërkatëse me ujë dhe tharëse flokësh.

Spërkatin zonën ku janë krijuar rrudha dhe thajeni me tharëse.

Provojeni dhe do të shikoni që rrudhat do të largohen si me magji.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *