Shokon Iluminati: Këto janë sekretet që bota duhet t’i dijë

“The Sun” ‘ka publikuar një artikull të gjatë, në të cilin tregon për një burrë që thotë se ka qenë pjesë e Iluminatit për 47 vjet rresht dhe se a vendosur të rrëfejë disa sekrete që bota duhet t’i dijë.

Sipas këtij personi, i cili nuk është identifikuar, ekziston një grup që kontrollon motin, Rusia e ka fituar garën hapësinore në Hënë dhe Vladimir Putin është anëtar i një shoqërie, e cila në mënyrë të fshehtë ka kontrollin mbi Azinë.

Këto kanë qenë disa nga deklaratat e forta të personit, i cili shton se një “Rend i Ri” po vendoset në botë dhe se ka njerëz që krijojnë e shpërndajnë sëmundjet në tokë e se ekzistojnë robotët shërbëtorë.

Të gjitha këto ai i ka thënë në mënyrë anonime në një postim, ku shkrimtari bën me dije se është rekrutuar në shoqërinë sekrete në moshën 19-vjeçare, pasi u bë për një kohë shumë të shkurtër tepër i pasur.

Anonimi shton se gjatë këtyre pesë dekadave është zhgënjyer nga ato që ka parë dhe se ka vendosur të shkëpusë kontaktet e tij të shenjta.

Ai shkruan:

“Po ju them të vërtetën.

Asnjë gjë nga këto që unë kam shkruar nuk është ekzagjerim i rremë apo fiksion shkencor.

Ky informacion është i vërtetë, real, është realiteti dhe ka ardhur koha që të thuhet”.

Mes të tjerash, ish anëtari i Iluminatit bën me dije se shoqëria sekrete ka një rrjet të gjerë bunkerësh për anëtaret e saj dhe ky rrjet është i mbushur me robotë.

Ai shkruan se liderët e trafikut të drogës në botë janë dhe kanë qenë Leon Trotsky, Abraham Lincoln (i cili nuk u vra, por e kaloi pjesën tjetër të jetës në një bunkier në Meksikë) dhe Saddam Hussein, i cili është ende gjallë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *