Alvisa kthehet në studio, kapet keq me Arajnin pasi ish i dashuri i saj hyri në emision

Alvisa është rikthyer në studio, e duket se për ta bërë këtë gjë e bindi Bruno.

Por kësaj radhe asaj i doli punë me opinionistin Arjanin, të cilët debatuan për futjen e ish të dashurit të Alvisës në emision.

Arjani i tha Alvisës se po e akuzonte pa të drejtë se nuk ishte ai i cili kishte përkrahur futjen e Hysenit në emision.

Pas zënkave mes tyre, Arjani doli jashtë nga kontrolli duke çuar situatën në ofendime ndaj Alvisës, e cila serish largohet por kësaj radhe bashkë me të edhe çunat.

Kjo përplasje mes Arjanit dhe Alvisës bëri që programi të ndërpritet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *