Olsa ka disa fjalë për vajzat që dëshirojnë të konkurojnë në Përputhen

Ka filluar sezoni i tretë i përputhen dhe secilën herë po shënon sukses më të madh.

Pasi para dy ditë në program u larguan 3 djem ndërsa erdhen të rinjë duket se do ketë prurje të reja edhe nga vajzat, shkruan InfoKosova.

Për këtë autorja e emisionit Olsa Muhameti ka treguar përmes një Insta Story.

”Vajzat që dëshirojnë të aplikojnë në Përputhen dita e fundit më shkruan në DM” ka shkruar ajo./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *