Kanë mbetur pa punë tani/ Meda tregon fatin e madh që ka pasur: Ja si i kam marrë 30 mijë dollarë brenda natës…

Pandemia i ka bërë d ëm të jashtëzakonshëm ekonomisë në përgjithësi, e gjithashtu ka dëmtuar rëndë edhe estraden.

Këngëtarët kanë mbajtur shumë më pak dasma, ahengje, mbrëmje muzikore e koncerte për shkak të masave kufizuese.

Megjjthatë, disa nuk e kanë ndjerë shumë për shkak të fitimeve paraprake dhe bakshisheve të majme që kanë marrë anë e kënd botës. Meda ka treguar se ne nje kocert ka marre 30 mije dollare.

Meda, e ka pranuar vetë se diçka e tillë ka ndodhur në një mbrëmje në Australi, mbrëmje kjo e mbajtur për Pavarsinë e Kosovës

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *