Kështu reagon Elita kur Zëri nuk dëshiron të shkojë në kopësht

Elita është një nënën shumë e përkushtuat për familjen e saj,shkruan/Kosovarja/

Ajo sjell imazhe të ndryshme të fëmijëve dhe po ashtu nëpërmes Instagramit ajo këshillon nënat e reja për pyetjet që ato i bëjnë.

Ne InstaStoryn e saj sot po shihet se Elita po bëhet gati për të filluar ditën, mirëpo Zëri ende nuk qenka në diskonim për të bërë një gjë të tillë.

Ai nuk e paska fare qef kopshtin dhe është fshehur në dollap ndërsa Elita qeshë me të derisa mundohet ta bindë se duhet të shkojë në kopsht./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *