Po bëhet nënë, bashkëshortja e Shpat Kasapit poston foto me barkun e rrumbullakosur

Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij, Selvija, shumë shpejt do të bëhen prindër për herë të parë

Ata janë shumë aktiv në rrjetet sociale, veçanarisht Selvija e cila poston fotografi të ndryshme.

Së fundi, ajo ka ndarë me ndjekësit një imazh ku shihet me barkun e rrumbullakosur dhe e gjithë vëmendja ishte tek mbishkrimi.

“Nuk ka pasuri më të madhe sesa përveç zemrës tënde, brenda teje të të rrahë dhe një zemër e vogël. Lus Zotin që çdo femër të përjetojë këtë ndjesi”, shkroi Selvija krahas imazhit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *