Këta dy vogëlush janë fëmijët e këngëtares së njohur

Kujtime e bukura të së kaluarës ruhen me nostalgji të madhe nga secili njeri.

Fotografi është njëra nga kujtimet që të kthen në kohë, të mbushë me emocion kur e sheh.

Janë bërë të shpeshta postimet e fyyrave publike që kujtojnë momente nga e kaluara përmes imazheve të ndryshme.

Sidomos fëmijëra, ‘pika e dobët’ e secilit që kujtohet me shumë ëndje e nostalgji.

Në imazhin që iu sollëm janë dy vogëlush të këndshëm dhe sumë simpatik.

Këta janë fëmijët e këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit, Engjëllusha dhe Lumi.

Engjëllusha tashmë është këngëtare e njohur dhe shumë e suksesshme.

E bukur është tash, por edhe më e bukur ishte si fëmijë./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *