Mbesa e Bujar Nishanit tregon ndienjat për ish të dashurin e Bora Zemanit/ Mos më shikoni që dal pa gjë unë po kam…

Kanë kaluar vetëm tre ditë nga fillimi i ‘Big Brother Vip’ dhe nuk kanmundur ‘të shpëtojnë’ nga sytë e publikut marrëdhënia mes Beniadës dhe Arditit, të cilët kanë shprehur një afrimitet të menjëhershëm me njëri-tjetrin, por pak e dinë që ishte edhe një i tretë në mes!

Është pikërisht partneri i Beniadës për provën e javës, Donaldi, të cilët janë parë shumë afër njëri-tjetrit në situata të ndryshme.

Beniada u shpreh se secili prej djemve është ndryshe në mënyrën e tyre, por ka krijuar një lidhje më të mirë me Arditin, ndërsa me Donaldin ‘ka ende turp’. E pyetur se cilin prej djemve do të zgjidhte për të darkuar përgjigjja e saj ishte epike!

Beniada: Ne u afruam bashkë, nuk e di Arditi më duket më i muhabetit, Donaldi ka një ironi ndryshe.

Arbana: Nëse do shkoje te dhoma e surprizave për një darkë, kë do zgjidhje?

Beniada: Po jam cik e tur pshme pra, ju shikoni foto seksi në Instagram po e vërteta është ndryshe. Si shokë Arditin, me Donaldin jam akoma në t urp.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *