“A do të vishje rroba të përdorura”, kjo është përgjigja epike e Teas!

Tea Trifoni ka arritur të ketë falë pasi u bë pjesë e “Për’puthen”.

Ajo është bërë pjesë në media më shumë për skandale.

Duket se të gjitha gjërat i merr me sportivitet, teksa bën deklarata bombastike në rrjetet sociale.

Së fundmi, ajo vendosi të jetë e sinqertë duke hapur një pyetësor për fansat.

Një pyetje ishte: A do blije/vishje rroba te përdorura?, të cilës Tea i dha një përgjigje epike.

“Sigurisht, kam blere dhe janë gjera që vështirë se i gjen të reja” tha ajo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *