“Ne të ngritëm, na gënjyet të gjithëve”, Melisa e revultuar ka një paralajmërim të fortë për ndjekësit e saj

ama që i dha “Për’puthen” dhe pastaj suksesi që pati me këngët ka bërë që Melisa të jetë nga personat më të komentuar dhe ndjekur në rrjetet sociale.

Krahas përkrahjes tashmë është bërë zakon që fytyrat publike të përballen me komente negative nga ndjekësit.

Melisa ka publikuar një mesazh që i ka dërguar dikush nga ndjekësit duke i kërkuar llogari dhe duke i thënë se ishin ata që e ngritën.

Ish-konkurrentja nuk ka heshtur por i ka kthyer një mesazh të gjatë dhe më pas përmes një statusi ka paralajmëruar se tani e tutje çdo komenti negativ do t’i kthehet në të njëjtën formë.

    

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *