Banorët e Big Brother bëjnë thashetheme për Fifin dhe Granitin/ E shpifur ça është kjo qëndruam të karikuar….

Marrëdhënia dhe afërsia me Fifin dhe Granitin është komentuar më shumë se kur rë ditët e fundit teksa ata kanë fjektur të kapur përdore, kanë flirtuar dhe kanë diskutuar gjatë me njëri-tjetrin.

Të ftuar në dhomën e rrëfimit, ata kanë diskutuar mbi fazën në të cilën ndodhet raporti mës tyre pasi kanë pranuar se gjithçka do t’ja lënë kohës dyshja ka parë dhe një klip me mendimet e banorëve lidhur me afërsinë e tyre.

Komentet e bëra nga disa prej banorëve duket se e kanë lë nduar Fifin e cila nuk nguroi të ballafaqohej me disa prej tyre sapo u kthye në dhomën e ndenies.

‘’Nuk e prita nga ty sepse ne të dyja kemi diskutuar gjatë’’,- i tha ajo Palomës e cila kishte shprehur qendrimin se mes dy të rinjve nuk do mund të kishte asgjë më shumë se miqësi.

Fifi nuk hezitoi të debatonte edhe me Semin të cilës ju drejtua me këto fjalë: Kishe thënë se në thjesht po tentojmë të qendrojmë të karikuar… gjë që ishte shumë e shpifur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *