Këta janë banorët që rrezikojnë eliminimin për javën e ardhshme?

Publiku ka pasur një javë kohë në dispozicion për të votuar banorët e tyre të preferuar brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”.

Kjo pasi, Formula e ‘’Big Brother Vip’’ përcakton se disa prej banorëve duhet të nominohen dhe të kalojnë në televotim për tu eleminuar njëri prej tyre.

Këtë herë kjo procedurë ndodhi pak më ndryshe se zakonisht.

Në spektaklin e një jave më parë, banorët zgjodhën të preferuarit e tyre të cilët automatikisht fituan imunitetin.

Ata që shpëtuan ishin Paloma dhe Granit Cana të cilët ishin më të votuarit nga publiku.

Banorët më pak të votuar janë: Elhaidi, Sheila, Arditi, Sabiani dhe Beniada.

Për banorët e ce.kur , produksioni vendosi që aut.omatikisht të kalonin në nominim duke rre.zikuar daljen nga shtëpia e ‘’Big Brother Vip’’.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *