Plas keq sherri mes Antonelës dhe Einxhelit/ O ti budalle, na çave by**ënv

Në diskutim, ato përfshinë edhe Beatrix, e cila nuk mbante dot të qeshurën në lidhje me çështjen për të cilën po flisnin. Pas minuta më vonë, u zgjua Big Mama duke i thënë se kanë rrjedhur. Më pas Antonela dhe Einxhel duket se janë qetësuar dhe e kaluan diskutimin me të qeshur.

Antonela: Nuk ke fakte.


Einxhel: Antonel, po e tepron.

Antonela: Po e tepron ti dhe bën mirë ta mbyllësh këtë muhabet, po ta them për herë të fundit.

Beniada: Po bëni si derdimene.

Shkojnë tek Beatrix…

Beatrix: Mos më fusni mua në këtë valle.

Einxhel: A ka 24 orë dita?

Antonela: Ti a je budalle? Mos i ktheni përgjigje kësaj se na çau b*thën.

Beatrix: Nuk më besohet se po diskutoni për këtë.

Big Mama: Ore a jeni normal? Jeni tu piskat pcr diellin, a jeni normal a keni rrjedh krejt?

Einxhel: Pse prej nesh u zgjove? Nuk e dinim.

Antonela: Na fal Big, ke të drejtë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *