Arbëri ia thotë në fytyrë Arjolës për Meridianin: Njeriu për mikun bëhet…

Meridiani dhe Arjola janë dy banorët që kanë qenë miq jashtë.

Por kjo miqësi duket se është ftohur pas hyrjes së Meridianit brenda shtëpisë.


Madje banorët nuk kanë vërejtur aspak miqësinë e tyre aty, Arjola është duke sqaruar raportin e tyre jashtë ku ka thënë se të dy njihen shumë mirë nga a deri tek zh-ja.

Madje ajo ka thënë se familjet e tyre kanë ngrënë darka bashkë.

Ajo është shprehur se brenda janë ftohur ndoshta nga mos mbështejta e njëri tjetrit, e aty ka reaguar edhe opinionisti Arbëri kur i ka thënë Arjolës se njeriu për mikun bëhet co.pa.

Ka vazhduar ende debatet mes tyre dhe nuk është sqaruar asgjë, si duke miqësia e tyre nuk është si ajo jashtë dhe të dy po bëjnë lojën e tyre brenda./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *