Beniada fiton pushime në Dubai dhe Maldive, pjesa tjetër e shtëpisë flenë jashtë

Beniada është banorja që i del përballë kutisë së ‘pandorës’.

Beniadës i është ofruar një pushim me familje, ajo do të fillojë pushimet në Dubai dhe do të kalojë pastaj në Maldive.


E nuk kishte si t’i ikte kjo Beniadës ku pranoi këtë dëshirë, por e keqa e kësaj ishte vetëm një person do të qëndrojë brenda shtëpisë ndërsa pjesa tjetër e shtëpisë do të kalojnë natën jashtë.

Beniada ka zgjedhur Einxhelin të qëndrojë me të.

Pjesa e banorëve nuk është se e pritën edhe aq mirë.

Por prapë se prapë i thanë Beniadës të mos mërzitej pasi për pushime ja vlen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *