Cmendet rrjeti/ Bora Zemani e dashura e Atdheut; Ja video ku duken të gjitha…

Pas fotografisë që bëri lëmsh rrjetin ku ish – konkurenti postoi fotografi duke i mbajtur dorën një vajze, e që ngriti dyshime se janë të fejuar pasi vajza kishte një unaz fejese pikërisht në gishtin ku vendoset kjo unazë.

Me postimin e këtij imazhi vajza ka të veshur setër ngjyrë të pembe dhe ka thonjë të bërë në ngjyrë qumështi, dhe të gjitha këto përputhen me paraqitjen e fundit të moderatores, Bora Zemani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *