Gjyshja i mbuloi dhe vendosi në vaskë… dy foshnjet i shpëtuan mrekullisht…

Gjyshja e fëmijëve çohet në këmbë dhe nis të kërkojë mes rrënojave.

“Po kërkoja gjithandej, nuk po e shihja se ku ishte vaska. E vetmja gjë që mund të thoja ishte “O Zot i madh, më sill fëmijët shëndoshë e mirë, o Zot të lutem”


Aty pranë kishin mbërritur dy oficerë të policisë të cilët arritën të gjejnë vaskën. Vaska ishte e kthyer përmbys, pranë oborrit të shtëpisë. Të dy fëmijët ishin brenda, mrekullisht të gjallë të dy.

Njëri prej djemve kishte një hematomë në kokë dhe kishte pësuar hemorragji të brendshme, por famirësisht mjekët arritën ta shpëtojnë në spital.

Dy prindërit e foshnjeve nuk ndodheshin në atë moment në shtëpinë e të moshuarës. Për të parë kronikën në video, e përcjellë nga WFIE-TV, klikoni këtu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *