Meridiani nuk i ndalon shakatë ndaj Beniadës: Ja çfarë i bën këtë herë

Meridiani dhe Big Mama ditëve të fundit nuk po i ndalojnë shakatë kundrejtë Beniadës.

Beniada është njëra ndër banorët më pozitive në shtëpinë e BBV-së, janë Meridiani dhe Big Mama që nuk po i ndahen asaj me shakatë e tyre.


Big Mama ditë më parë fliste me Beniadën në formë shakaje duke i thënë se me këmbët e saja të holla i gërryen dhëmbët e saj.

Gjithashtu edhe Meridiani sot ka vazhduar duke e përqeshur Beniadën.

‘O karkalec’, i thoshte Beniadës ai pa u ndalur.

Ndërkohë Beniada në anën tjetër e merrte me shumë sportivitet./Lajmi/

Shiko videon:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *