Në mes të Antonelës dhe Dj Dagz, ky është i preferuari i publikut

Më i preferuari i publikut si konkurrenti me më shumë vota është Dj Dagz.

Kjo do të thotë që Dj Dagz do të ketë imunitet dhe nuk do të jetë në nomnim për të premten.


Kujtojmë se, sonte nuk do të largohet askush nga shtëpia e “Big Brother Vip”.

Ndersa po vazhdon spektakli live./Blic/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *