Reagon Donaldi pas shpëtimit të Arjolës nga nominimi

Gjatë spektaklit të sotëm është duke u diskutuar zinxhiri i së premtes.

Donaldi u pyet rreth shpëtimit të Arjolës nga ana e tij.


Donaldi sqaroi shumë thjeshtë se ai nuk do të donte që Arjola të dilte nga shtëpia për fajin e tij.

Arjola gjatë javës kishte diskutuar me Ilirin këtë cështje dhe ishe shprehur se Donaldi e shpëtoi atë pasi e ndjente që ajo është e fortë dhe do ta eliminonte Dagz-in.

Banorët janë duke dhënë mendimet e tyre rreth këtij shpëtimi dhe të gjithë janë habitur nga zgjedhja e Donaldit.

Shumë nga banorët po mendojnë se vendimi i Donaldit nuk ka qenë për mëshirë por i djallëzuar./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *