”Qifti”, Einxhel dhe Dagz marrin një surprizë të veçantë nga qielli

Ndonëse produksioni pati lajmëruar që më nuk do të lejohen sinjale nga jashtë, përfshirë këtu drone e parashuta, një gjë e tillë nuk po ndodh.

Ditën e djeshme edhe sot, dy parashuta kanë kaluar mbi shtëpinë më të famshme në Shqipëri.


Një e tillë e cila ishte e mveshur me flamurin e Kosovës ka kaluar ditën e sotme, derisa ka lumturuar pafund banorët.

Mirëpo, kjo surprizë ishte vetëm për dy nga banorët, Dj Dagz dhe Einxhel Shkira, dy banorët të cilët së fundmi kanë shprehur pëlqim për njëri-tjetrin.

“Einxhel je forca jonë. Dagz të duam ty”, ka qenë shkrimi që ishte vendosur në parashutën e organizuar nga fansat e Einxhel Shkirës.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *