Banorët flasin keq për Fifin

“Vëllai i Madh” ka ngauc sot paksa banorët e shtëpisë.

Kjo për faktin se ka rikthyer disa zënka që kanë ndodhur në shtëpi me disa nga ish-banorët.

Kur flitet për zënka, atëherë nuk mund të mos komentohet Fifi e cila kishte disa probleme brenda me banorët, madje situata me Granitin e kishte acaruar këngëtaren.

Ndërkohë, sot banorët kanë komentuar veprimet e Fifit, Beniada tha se ka qenë xheloze gjithashtu shtoi se kishte edhe frikë nga ajo.

Ndryshe, Arjola e zbuti paksa debatin duke thënë se çdo veprim i saj ka pasur arsye dhe nuk duhet paragjykuar./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *