E la Borën për Beatrixën, Donaldi tregon arsyen

Debatin e nisi Arjola.

Ajo e pyeti se pse nuk i ka treguar Kledit se e pëlqente Beatrixën sa ka qenë ai në shtëpi, madje Kledi kishte dal edhe në darkë romantike me Beatrixën të mundësuar nga “Vëllai i Madh”.


Ndërkohë, Donaldi u arsyetua duke thënë se në atë kohë ka qenë i turbullt dhe nuk ka dashur të nis asgjë me Beatrixën brenda shtëpisë, tutje, Big Mama e pyeti se pse e bëri, Donaldi u shpreh se nuk kishte mundësi t’i shmangej.

Theksojmë se, gjatë diskutimit Donaldi nuk e përmendi Bora Zemanin duke mos cituar asgjë që ka të bëjë me të, vetëm se tha se ka qenë i turbullt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *