Kështu Arbana ia përplas të vërtetat në fytyrë një të ftuari

Arbana është moderatorja më e ndjekur për secilin emision që ajo bënë.

Ajo nihet si moderatore e Big Brother Vip, mirëpo ajo ka pasur edhe një emision ”Dua të të bëj të lumtur” i cili ishte një emision shumë i ndjekur nga shumë shikues.


Arbana bënte të lumtur shumë njerëz, duke i pajtuar për mosmarrëveshjet që ata kishin, mirëpo në emisionin e saj kishte të ftuar të cilët edhe ushtronin dhu.në ndaj bashkëshorteve të tyre.

Në njërin prej rasteve, sipas asaj që është transmetuar, një zotëri pretendonte se nuk ka ushtruar ndaj bashkëshortës së tij, dhe pretendonte se ajo i kishte thënë se ai nuk i do fëmijët e tij.

Në ato momente Arbana dukej e revoltuar, dhe i tha atij se ai që nuk i do fëmijët e tij është ai që ushtron dhu.në ndaj fëmijëve të tij./Kosovarja/

Shiko videon:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *