“Më pelqejnë femrat që shkojnë me….”, çka po flet Antonela me banorët?

Ajo ka qenë duke biseduar me Sarën, Einxhel, Donaldin dhe Dagz.

Antonela po iu tregon një ndodhi nga jeta e saj kur ka jetuar në Itali.


Gjatë qëndrimit atje, ajo tregoi një histori nga jeta e një gruaje se çka i kishte thënë bashkëshorti i saj.

“Më pelqejnë femrat që shkojnë me shumë meshkuj”, i kishte thënë burri i asaj gruaje, ku kjo deklaratë nxiti reagime nga banorët të cilët nuk u pajtuan me këtë gjë.

“Këta njerëz më duken të sëmurë seriozisht”, tha Sara.

Ndryshe, që nga e marta, gara brenda shtëpisë po bëhet edhe më serioze, madje Antonela është ajo e cila po shkakton debate mes banorëve./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *