Afrim Muqiqi pa pikë marre, zbulon shumë për jetën intime

Këngëtari, Afrim Muqiqi ishte i ftuar në rubrikën e Prive-s, ’60 sekonda’.

Pyetjeve thumbuese dhe pikante ai nuk hezitoi të iu përgjigjet.


Krahas, atyre rreth karrierës Afrim Muqiqi nuk shpëtoi pa një pyetje me spec, por këngëtari pa asnjë kompleks u përgjigj.

‘A je i çmendur pas se.ksit’? ishte pyetja që iu parashtrua, ai u përgjigj ‘Shumë‘.

Shikojeni rubrikën nga minuta e 1:11:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *