U ndanë këta/ Sara fut në sherr Donaldin me Beatrix: C’po ndodh mes tyre…

Donaldi dhe Beatrixa, nuk kanë folur pothuajse shumë pak me njëri-tjetrin, shkruan lajmi.net. Kjo mund të shihet gjatë provës javore, ku Beatrix qëndron larg Donaldit, gjithashtu edhe ky i fundit larg saj.

Ndërkohë, Beatrixa zihet me Sarën në rreshtin e parë teksa Donaldi nuk bën ndonjë reagim për të qetësuar situatën.SHIKO VIDEON

Gjithashtu, gjatë kësaj kohe, ata nuk luajnë koreografinë bashkë por afër kanë banorë të tjerë. Donaldi shihet pranë Ilirit, kurse Beatrix afër Einxhel, Sarës dhe Beniadës.


Në vazhdimësi, derisa banorët diskutojnë për përfundimin e koreografisë, Beatrix shprehet: “Askush nuk më meriton”. SHIKO VIDEON

Ndryshe, nuk dihet nëse dyshja i janë hidhëruar njëri-tjetrit. Për çka bëhet fjalë, sigurisht se do e mësojmë sonte në puntatën e radhës të Big Brother.

Por, duhet thënë që kjo nuk është hera e parë që çifti ka luhatje mes tyre dhe të mendosh që nuk ka shumë kohë që janë lidhur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *