Beatrix i jep fund me Donaldin/ Ti nuk je më…

Beatrixi dhe Donaldi debatuan ashpër me njëri-tjetrin gjatë mbrëmjes së Krishtlindjeve. Beatrix ka qëndruar e mërzitur dhe shkak ka qenë Donaldi.

Këngëtarja u shpreh se Donaldi nuk i kushton më vëmendje dhe i duket sikur ajo po jep më shumë në marrëdhënien e tyre.

Donaldi: Po më duket sikur bëhesh tekanjoze. Beatrix: Jam bërë sepse nga një situatë aq e bukur gjithë gjëja sikur u shua. Se një ditë them hajt është i mërzitur, ditën tjetër prapë e njëjta gjë, ditën tjetër prapë kështu dhe më duket sikur vetëm unë jap e për ça? Sikur bezdisesh, të shqetëson diçka. Ta dije natyrën time, më kushtoje vëmendje sepse ashtu më ke mësuar.


Donaldi: Shiko pak dhe pjesën time. Beatrix: Jam munduar, por ti prapë ke vazhduar. Jam mërzitur gjithë këto ditë. E di që ka ulje-ngritje në një marrëdhënie, por unë dua vëmendjen që më ke dhënë. Jo ta ulësh direkt kështu.

Zgjohesh në mëngjes, bën ato gjërat e tua dhe ikën ulesh në një cep, jam unë ajo që vij e ledhatohem gjithmonë. E kam bërë 2-3 herë pastaj jam mërzitur. Nëqoftëse ti përfshihesh shumë, unë përfshihem akoma më shumë.

Reagimet e mia kanë ardhur nga veprimet e tua. Tani nuk dua që gjërat të bëhen sepse t’i thashë unë, dua të vijnë natyralisht. As nuk dua fare t’i bësh në mënyrë mekanike se të thashë unë. Mbaje për vete.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *