“Më fole keq, nëse nuk kemi përputhshmëri…”, Beatrix mërzitet, Donaldi i kërkon falje. Çfarë po ndodh mes tyre

Beatrix dhe Donaldi kanë diskutuar pas spektaklit të mbrëmjes së kaluar dhe u duk se ka një krisje në marrëdhënien e tyre.

Beatrix: E mban mend si më ke folur tek krevati për punën e Sarën? Më the nuk e mbaj mend çfarë ke thënë tek krevati por ajo mënyra ishte shumë e keqe.


Donald: Më fal.

Beatrix: Duhet ta mbroje nga unë? Mendon se mund të kishe gjetur mënyrë më të mirë për të ma thënë?

Donald: Ke të drejtë dëgjo, e mban mend muhabetin e PM dhe Dagz?

Beatrix: Nuk ka lidhje ishte thjesht muhabet tekash, nuk kishte lidhje me PM por mënyra se si mu drejtove nuk ishte e hijshme se u duk se e bëra me tendencë.

Donald: Më fal.

Beatrix: Po ti prap nuk e kuptove.

Donald: E kuptoj dhe dua ta kuptosh dhe ti pjesën time.

Beatrix: Nëse nuk kemi përputhshmëri mendimesh me e kuptu njëri-tjetrin, atëherë nuk di… Mu ktheve kundër, mu ktheve keq toleroj shumë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *