Teuta Krasniqi më e bukur dikur apo tani?

Aktorja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, ka qenë e bukur dikur e është edhe sot.

Sharmante, elegante dhe mbi të gjjtha e zgjuar dhe oratore.


Teuta Krasniqi që në rini të hershme është pikasur për talentin në prezantim, aktrim, por edhe pamjen e bukur e stilin atraktiv.

Sot, është grua e pjekur, profesioniste e dëshmuar dhe mbi të gjitha nënë e dashur dhe tejet e përkushtuar ndaj dy vajzave të saj, Tares dhe Kaies./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *